Toteutamme remonttitoiveesi
Tutustu referensseihimme

Huoneistoremontti

Jokainen tekemämme huoneistoremontti toteutetaan pääsääntöisesti avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme kattaa koko paketin aina pintojen uusimisesta sähkö- ja putkitöihin. Pääasiallista toiminta-aluettamme ovat Helsinki ja sen lähiseudut.

Hyödynnä ilmainen kartoituskäynti ja ota yhteyttä »

Huoneistoremontti
Huoneistoremontti
Huoneistoremontti

Laadukas huoneistoremontti Helsingissä

Asiakkaamme ovat tyypillisesti taloyhtiöitä ja asunnonvaihtajia, jolloin huoneistoremontti tehdään ennen uuteen asuntoon muuttamista tai asunnon arvon nostamiseksi, ennen sen myyntiä tai vuokraamista.

Mitä tyypillinen projekti sisältää?

Huoneistosaneeraus voi sisältää käytännössä mitä tahansa muutoksia kiinteistöön, mutta kaikkein tyypillisimmin tehtäviin sisältyy: 

  • seinien maalausta ja tapetointia
  • lattia-asennukset (parketti, laminaatti, laatta yms.)
  • kalusteiden ja kaappien asennusta
  • listojen laittamista
  • sähkötyöt
  • putkityöt

Tarvikkeet ja välineet ovat kehittyneet vuosien saatossa niin, että melkein mikä tahansa on mahdollista.

Toistaiseksi emme ole vielä törmänneet sellaiseen
remonttikohteeseen, jossa asiakkaan toiveita ei olisi pystytty
toteuttamaan.

Kartoituskäynti on ilmainen

Teemme aina ensimmäisen kartoituskäynnin asiakkaan kiinteistöön veloituksetta. Tässä vaiheessa asiakkaalla on jo yleensä mielikuva siitä, millaisia korjauksia hän huoneistoon haluaa, minkä jälkeen huoneistoremonttien asiantuntijamme osaa kertoa, kuinka ne olisi mahdollista ja järkevintä toteuttaa.

Kartoituskäynnin jälkeen projektia on sitten helppo jatkaa suunnittelun tai toteuttavan työn merkeissä.

Kauttamme myös:

Joustava palvelumalli

Huoneistoremontin osia voidaan luonnollisesti tehdä tarvittaessa myös asuttuun kohteeseen, jolloin remontti pyritään toteuttamaan siten että siitä olisi mahdollisimman vähän haittaa asukkaille. Vaikka teemmekin mielellämme kokonaisuuksia, voimme tarpeen mukaan ottaa hoitaaksemme myös jonkin erillisen  huoneistoremontin osa-alueen, mikäli asiakkaalla on esimerkiksi oma sähkömies tai hän haluaa teettää vaikkapa meillä pinnat ja muilla muut, tai toisin päin.

Huoneistoremontit Uudellamaalla

Konttorimme sijaitsee Porvoossa, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Uudenmaan alueella. Puhumme sujuvaa suomea ja ruotsia, joten osaavaa asiakaspalvelua saa molemmilla kielillä ja tarpeen mukaan myös englanniksi.

Laitetaanko remontti alulle?

Jos huoneistoremontti Helsingin alueella siintää jo mielessäsi, kannattaa ottaa yhteyttä meihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Näin osaamme auttaa jo heti alussa tekemään oikeita valintoja ja välttämään turhia sudenkuoppia, joita varsinkin vanhojen kiinteistöjen saneeraamisessa on runsaasti.

Kun tarvitset avuksesi rakennusalan ammattilaista ja kokenutta kiinteistösaneerauksen erikoisosaajaa, laita viestiä meille.

Ota yhteyttä lomakkeella  btbrakennus@hotmail.com

BTB Rakennus Oy
Alkutie 38 A
06600 Helsinki

Copyright © 2024 BTB Rakennus Oy